Thuis


Prettiger en effectiever denken, werken en communiceren. Mee veranderen met uw omgeving, maar dan wel vanuit uw vaste waarden. Daar wilt u - als persoon of organisatie - best over praten en aan werken. Samen met een gedegen en betrokken adviseur die met u meedenkt. Daarom kijkt u naar Andersvast.

Andersvast biedt u persoonlijk en betrokken advies. Ik kijk met u naar uw mogelijkheden om u of uw organisatie doelgerichter te laten denken en werken.

Uw fascinaties zijn mijn uitgangspunten. Ik help uw interesses en ervaring beter bruikbaar te maken. Door training, advies en uitvoering. Van gespreksvoering, presentatietraining tot tekstschrijven.

Andersvast staat voor resultaatgericht, dienstbaar en betaalbaar advies en teksten die raken.

 

"Ruud is een zeer bekwame coach met veel geduld en knowhow. Hij stelt goede, doordachte vragen waarmee hij je op een prettige manier een spiegel voorhoudt. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in patronen en gedrag, wat mij uiteindelijk weer verder hielp. Ik ben Ruud erg dankbaar voor de gesprekken die we hebben gehad."

 

Deskundig

Andersvast is lid van de beroepsorganisatie Logeion. Daarmee bent u ervan verzekerd dat ik als communicatieprofessional de laatste trends en ontwikkelingen mee kan nemen in mijn adviezen.

 

Wat kan ik voor u doen? Klik hier.

 

t 0610568480 | m info@andersvast.nl | kvk 59085983 | Het Spaarne 32 3448 DZ Woerden