Plezieriger werken door gebundeld advies


Gebundeld advies

Voor u zelf of uw organisatie wilt u iets bereiken. U mist iets of wilt iets beter doen. U wilt plezieriger werken. Slimmer. Sociaal innoveren. Verandering in gang zetten en daarover presenteren. Maar wel vanuit uw vaste waarden. Daar helpt Andersvast u bij.

Met Andersvast maakt u gebruik van gebundelde kennis en ervaring. Ik train, adviseer, schrijf en denk met u mee. Ik ben communicatiekundige, accountmanager en assessment-adviseur. Meerdere adviseurs in één. En betaalbaar. Dat is mijn kracht.

 

  • Als talentontwikkeling en communicatie niet uw kernactiviteiten zijn, maar u wel beter en prettiger wilt functioneren.
  • Als u wilt besparen op kosten van cursussen en coachingtrajecten die niet aansluiten op wat u wilt.
  • Maak gebruik van de aandacht die ik u geef als sparringpartner.
  • Krijg nieuwe energie door te kunnen focussen.

Mijn vaste waarden

Ik ben van huis uit communicatiekundige. Dat betekent: mensgericht. Hoe kunnen mensen met meer voldoening en effectiviteit keuzes maken en daarover communiceren?
Qua denken en werken zit ik op de lijn van Jan Rotmans. Ik deel zijn besef van urgentie. We leven in een verandering van tijdperk. Een periode waarbinnen individuele keuzes en informele netwerken onze wereld gaan veranderen. Ik geloof in deel-economie, duurzaam bouwen, co-creatie en sociaal-ondernemen.
Ik zie de moeite die veel mensen en organisatie hebben om in die verandering een eigen plek te vinden.

Mijn missie is om ondernemende mensen en organisaties zo te helpen veranderen dat zij hun bijdrage als volwaardig en vol waarde ervaren.
De ondernemende burger

 

t 0610568480 | m info@andersvast.nl